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http://hdl.handle.net/20.500.12390/724


Título: Optimization of germination time and temperature to maximize the content of bioactive compounds and the antioxidant activity of purple corn (Zea mays L.) by response surface methodology
Autor(es): Paucar-Menacho, Luz María 
Martínez-Villaluenga C. 
Dueñas M. 
Frias J. 
Peñas E. 
Tema: Amino acids;Antioxidants;Cultivation;Phenols;Seed;Surface properties;Anti-oxidant activities;GABA;Germination;Phenolic compounds;Purple corn;Plants (botany)
Editorial: Academic Press
Fecha de publicación: 2017
Publicado en: LWT - Food Science and Technology 
Financiamiento: 193-2018 
Tipo de publicación: info:eu-repo/semantics/article
Identificador Handle: http://hdl.handle.net/20.500.12390/724
DOI: 10.1016/j.lwt.2016.07.064
Nivel de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess
Colección:3.2 Pasantías y ponencias

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