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http://hdl.handle.net/20.500.12390/814


Título: Understanding consumers' dynamic sensory perception for bacon smoked with different Brazilian woods
Autor(es): Saldaña E.
Soletti I.
Martins M.M.
Menegali B.S.
Merlo T.C.
Selani M.M.
Teixeira A.C.B.
da Silva F.G. 
Júnior
Contreras-Castillo C.J.
Tema: Reforestation;Sensory perception;Liquid smoke;Multivariate techniques;Sensory profiles;Smoked bacon;Temporal Dominance of Sensations;Univariate;Smoke
Editorial: Elsevier Ltd
Fecha de publicación: 2019
Publicado en: Meat Science
Financiamiento: N104-2016 
Tipo de publicación: info:eu-repo/semantics/article
Identificador Handle: http://hdl.handle.net/20.500.12390/814
DOI: 10.1016/j.meatsci.2019.04.006
Nivel de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess
Colección:2.1 Estudios de doctorado y postdoctorado

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