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http://hdl.handle.net/20.500.12390/813


Título: Ultrasound processing of guava juice: Effect on structure, physical properties and lycopene in vitro accessibility
Autor(es): Campoli S.S. 
Rojas M.L.
do Amaral J.E.P.G. 
Canniatti-Brazaca S.G. 
Augusto P.E.D.
Tema: Fruit juices;Ultrasonics;Guava juice;In-vitro;Lycopenes;Nutritional properties;Physical proprieties;Physical stability;Structure and properties;Ultra-sonication;Physical properties;lycopene;carotenoid;lycopene;Article;cell disruption;chemical structure;degradation;food color;food storage;fruit juice;guava;high performance liquid chromatography;in vitro study;kinetic parameters;limit of quantitation;nonhuman;nutritional parameters;pulping;sedimentation;ultrasound assisted extraction;analysis;chemistry;fruit and vegetable juice;procedures;Psidium;ultrasound;Carotenoids;Fruit and Vegetable Juices;Lycopene;Psidium;Ultrasonics
Editorial: Elsevier Ltd
Fecha de publicación: 2018
Publicado en: Food Chemistry
Financiamiento: N087-2016 
Tipo de publicación: info:eu-repo/semantics/article
Identificador Handle: http://hdl.handle.net/20.500.12390/813
DOI: 10.1016/j.foodchem.2018.06.127
Nivel de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess
Colección:2.1 Estudios de doctorado y postdoctorado

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