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http://hdl.handle.net/20.500.12390/811


Título: Ultrasound assisted acidification of model foods: Kinetics and impact on structure and viscoelastic properties
Autor(es): Miano A.C.
da Costa Pereira J. 
Miatelo B. 
Augusto P.E.D.
Tema: Acidification;Cylinders (shapes);Mass transfer;Stress relaxation;Textures;Ultrasonics;Citric acid solution;Constant temperature;Different structure;Relaxation analysis;Structural conformations;Ultrasound technology;Viscoelastic properties;Volumetric power;Viscoelasticity
Editorial: Elsevier Ltd
Fecha de publicación: 2017
Publicado en: Food Research International
Financiamiento: CONT-000272-2015-FONDECYT-DE 
Tipo de publicación: info:eu-repo/semantics/article
Identificador Handle: http://hdl.handle.net/20.500.12390/811
DOI: 10.1016/j.foodres.2017.07.045
Nivel de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess
Colección:2.1 Estudios de doctorado y postdoctorado

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